У «Сільпо» розповіли історію кохання військового ЗСУ Андрія й Ірини, які познайомилися в застсоунку мережі супермаркетів для знайомств.

Вони знайшли одне одного завдяки спільній любові до авокадо в День закоханих, за десять днів до початку повномасштабного вторгнення.

Спочатку вони здружилися в соцмережах і сходили на перше побачення, розповідають у «Сільпо». Після 24 лютого Андрій зателефонував Ірині й запропонував одружитися. Уже в червні, на Трійцю, у рідному місті Андрія вони офіційно зареєстрували свої стосунки.

Андрій та Ірина розповіли «Сільпо», що коли чоловік повернеться додому з перемогою, вони обов’язково повінчаються в церкві.

Щоб скористатися платформою, треба авторизуватися через Facebook і відповісти на сім запитань у форматі тесту. Наприклад, вказати, що краще взяти з собою на перше побачення: шоколадні трюфелі чи еклери з манго.

Після проходження тесту алгоритми сайту добирають пару, сумісну щонайменше на 70%. З цією людиною можна продовжити спілкування у Facebook.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


До Дня закоханих мережа супермаркетів «Сільпо» запустила сайт знайомств, де можна знайти пару за спільними вподобаннями в їжі.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: «Сільпо»