«Нова пошта Глобал» змінила тарифи на міжнародні відправлення й доставлення із закордонних інтернет-магазинів. Доставлення з міжнародних інтернет-магазинів подорожчає, а відправлення особистих речей, навпаки, подешевшає.

Здорожчання пояснюють підвищенням цін пального. Зокрема, тариф на доставлення товарів зі США підвищили на 20%, а з інших країн світу – на 10%, пише Ain.ua.

Також збільшився тариф на відправлення посилок вагою 0,5 кілограма через сервіс NP Shopping. Відтепер доставлення із США й Англії коштуватиме 7 доларів, з Італії – 6 доларів, а з Польщі та Німеччини – 5.

Попри це, тариф на доставлення до Польщі в межах послуги «Речі з дому за кордон» зменшився на 33%. Відправлення речей до 2 кілограмів коштує 600 гривень (замість 800), до 10 кілограмів – 900 гривень (замість 1200), а речі вагою до 30 кілограмів відправляють за 1500 гривень.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Нова пошта» пропонує українському бізнесу знижку у 25% на доставлення гуманітарної допомоги. Це стосується як перевезень по Україні, так і «з будь-якої точки» з-за кордону.

Станом на червень 2022 року «Нова пошта» доставила в Україну вже 7 000 тонн гуманітарної допомоги з Польщі, Франції, Великої Британії, Німеччини, Румунії, Туреччини й інших країн.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: «Нова пошта»