UPD. Унаслідок обстрілу Яворівського полігону біля Львова загинули 35 людей. Ще 134 з різним ступенем травм перебувають у лікарні, повідомив голова ОДА Максим Козицький. 

UPD. Внаслідок обстрілу Яворівського полігону біля Львова загинуло 9 людей, повідомляє Львівська обласна адміністрація. Ще 57 людей поранено. Наразі продовжують гасити пожежу та розбирати завали. За попередньою інформацією, рф запустили 30 ракет, частину з них збили.

Російські окупаційні війська здійснили авіаудар по Львівській області вранці 13 березня, підтверджує обласна військова адміністрація.

«Окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, вони випустили 8 ракет. Інформація щодо потерпілих встановлюється. Усі деталі буде повідомлено згодом», – повідомляє Львівська ОДА.

Суспільне цитує речника Академії Сухопутних військ ЗСУ: ракетний удар здійснили по одній з військових частин. За попередніми даними, загиблих немає, уточнюють інформацію про травмованих і поранених: «Певну роль відіграло ППО».


Міжнародний центр миротворчості та безпеки – це полігон у Яворівському районі, розташований за близько 30 кілометрів від Львова і за 10 кілометрів від кордону з Польщею.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі