Швейцарська авіалінія Swiss International Air Lines, яка входить до Lufthansa Group, з 4 липня 2022 року запустить регулярні прямі рейси з Цюриха до Одеси.

Польоти виконуватимуть двічі на тиждень, щопонеділка та щочетверга. Виліт з Одеси планується о 14:25, а з Цюриха – о 10:00. Тривалість польоту становитиме близько трьох годин.

За найдешевшим тарифом Light квитки коштують від 6900 гривень (220 євро) в обидві сторони. Пасажири, які придбали такий квиток, можуть перевозити тільки ручну поклажу вагою до 8 кілограмів.

На цей рейс призначили реактивний літак Airbus A220-300, у салоні якого обладнані 145 крісел для пасажирів.

У 2022 році авіакомпанія також запустить нові рейси в Болонью, Нант, Софію та Вільнюс, а з Женеви – у Брюссель. За її словами, вони роблять ставку на маршрути до курортних міст, а також на рейси, які користуються популярністю для відвідування родичів або друзів.


Swiss International Air Lines – швейцарська авіалінія, яка входить до німецької групи Lufthansa. Авіакомпанія виконувала рейси до України у 2013–2014 роках, з початку 2014-го вона скоротила частоту рейсів, а потім залишила український ринок.

У березні 2018 року Swiss відновила рейс Київ – Цюрих.

З 4 грудня до Швейцарії можуть вʼїхати туристи, щеплені двома дозами вакцини (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson, CoronaVac). Також подорожувальники мають здати негативний ПЛР-тест, зроблений не пізніше ніж за 72 години до вʼїзду.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: Swiss International Air Lines