У Лос-Анджелесі через пандемію закривають театри мереж Arclight і Pacific, які належать корпорації The Decurion, повідомляє Variety.

Вони закрилися більше року тому через карантинні обмеження й наразі повністю припиняють свою роботу через те, що «незважаючи на величезні зусилля, які вичерпали всі потенційні варіанти, компанія не має життєздатного шляху вперед».

«Одні з найвидатніших і найпопулярніших кінотеатрів у центрі кіноіндустрії закриють, включаючи культовий Cinerama Dome, у якому проводили прем’єри фільмів і знімали епізодичні ролики багатьох стрічок: від «Мелроуз-Плейс» до «Одного разу в Голлівуді».

Театр Cinerama Dome. Фото: скриншот із фільму «Одного разу в Голлівуді»

Корпорація The Decurion контролювала понад 300 кіноекранів у Каліфорнії: центральними за значимістю були 18 театрів у Глендейлі Американа та 14 у Лос-Анджелесі.

У The Decurion розповідають, що відкриття можливе в майбутньому, якщо інша компанія захоче придбати бренди й оплатити оренду. Pacific Theatres не заплатили 181 900 доларів у березні 2021 року за оренду приміщення, а загальний борг може становити близько 2,2 мільйона доларів.


Arclight Cinemas і Pacific Theatres – американські мережі кінотеатрів, які належать корпорації The Decurion.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі