Поліція не отримувала жодних заяв про правопорушення під час фестивалю електронної музики Strichka 19 травня. Про це у коментарі The Village Україна розповіла речниця поліції Києва Оксана Блищик.

«Жодних заяв до поліції не надходило, і слідчо-оперативну групу на місце інциденту також не викликали. За поясненнями адміністратора, під час заходу о 21:30 19 травня у приміщення забігло близько 20 осіб, схожих на ультрас ФК «Динамо» – вони викрикували футбольні гасла. Ця група вчиняла хуліганські дії, в результаті яких було пошкоджено холодильник. Але постраждалих немає», – коментує Блищик.

За словами речниці, після інциденту нікого не було затримано, адже немає заяви від постраждалих про вчинення правопорушення.


Увечері в неділю, 19 травня, під час фестивалю електронної музики Strichka невідомі в масках увірвалися на територію арт-центру Closer. За словами свідків, нападники палили фаєри, кидалися камінням, пляшками та стільцями. 

The Village Україна розпитала свідків нападу та організаторів фестивалю, аби з’ясувати, що відбулося насправді, читайте тут.

Обкладинка: скрін з відео Redemption Denied