Неподалік від Солом’янського суду Києва, де слухали справу мера Одеси Геннадія Труханова та відпустили його на поруки, сталися сутички між представниками поліції та «Національного корпусу».

Провулок Воздвиженський з одного боку заблокували люди з шевронами «Нацдружин» та «Донбасу», з іншого – поліція. Біля суду кілька кордонів Національної гвардії, нікого не пропускають.

Під час сутичок поранили поліцейського. «Громадське» з посиланням на Червоний хрест повідомляє про 4 поранених, з-поміж них одна дівчина.

«Поліцейського із вогнепальними пораненнями ніг доставили в лікарню. Чоловіка, який стріляв, – до управління поліції. Внаслідок сутички під будівлею суду посилили наряди поліції та Нацгвардії», – зазначають у поліції Києва.

Як пише «Громадське», між поліцейським та представником «Нацкорпусу» сталася словесна перепалка, після чого поліція намагалася затримати чоловіка. Утім, близько 30 представників «Нацкорпусу» намагалися перешкодити затриманню і на сходах будівлі суду сталася бійка. Застосували сльозогінний газ.