Кінотеатр «Братислава» планують реконструювати у культурний центр. Про це повідомив газеті «Вечірній Київ» депутат Київради Костянтин Богатов.

Днями отримав листа за підписом мера Віталія Кличка про підтримку ініціативи громадських слухань по використанню кінотеатру «Братислава» як громадсько-культурного центру.

Більше того, в листі йдеться, що створення культурного центру підтримує департамент культури, який просить виділити мільйон гривень у бюджеті міста на 2018 рік на складання проекту для проведення капітального ремонту закладу. Департамент культури завжди підтримував таку ініціативу. Подібне узгодження ми отримали і від Департаменту власності КМДА.

Костянтин Богатов, депутат Київради

За його словами, після осучаснення у залах кінотеатру не лише демонструватимуть фільми, а й виступатимуть театральні студії та музиканти. Першою культурною акцією буде виставка фронтових фотографій, портретів захисників України.


Раніше анонсували, що будівлю кінотеатру «Братислава» переобладнати у «Інноваційний центр розвитку підприємництва».

У жовтні, як повідомляє «КиевВласть», на громадських слуханнях проголосували за те, щоб використовувати будівлю кінотеатру як культурно-громадський простір.

Фото обкладинки: wikimapia.org