Українські розробники створили застосунок Bubibo для комплексного догляду за домашніми тваринами.

У застосунку зібрали понад 60 відеоуроків від професійних кінологів, а також поради з догляду й виховання. Зокрема, можна дізнатися про те, як привчити цуценя до базових команд або правила використання клікера для дресирування.

Користувачі також можуть знайти тварину, якщо вона загубиться. Для цього потрібно зареєструвати адресник з QR-кодом, де вказані контакти власника. Люди зможуть відсканувати код й отримати доступ до необхідної інформації, а власник отримає сповіщення про геопозицію тварини.

У Bubibo можна оформити запис до ветеринарів і грумерів. Наразі послуга онлайн-запису доступна в Києві, але її планують розширити на інші міста України.

Щоб отримувати персоналізовані поради й відеоуроки, потрібно зареєструвати улюбленця, додавши інформацію про нього й поведінкові особливості. Сервіс уже можна завантажити на iOS та Android.

 

Стартап для власників домашніх тварин Petcube створив ласощі Pops для собак. Petcube Pops виготовили з обмеженої кількості інгредієнтів, зокрема снеки містять вітаміни Е й С, а також мають менше двох калорій на штуку.

Редакція The Village Україна зібрала добірку застосунків, що допоможуть петперентам у різних аспектах життя з твариною.