«Укрзалізниця» запускає функцію моніторингу квитків у застосунку з можливістю автовикупу.

Завдяки новій функції пасажири зможуть відстежувати появу квитків на потрібні рейси й автоматично їх викуповувати. Щоб скористатися новою функцією, потрібно в застосунку пройти авторизацію через «Дія.Підпис». Користувачам доступні два типи моніторингу:

  • Моніторинг квитків на потяги, які вже в продажу (з можливістю відстежувати наявність конкретних місць);
  • Моніторинг квитків на напрямки (з можливістю відстежувати появу в продажу потягів між обраними містами).

У застосунку також можна ввімкнути функцію автоматичної купівлі квитків, якщо користувачі моніторять конкретний потяг. Для цього потрібно внести дані пасажирів й оплатити замовлення. Оплата замовлення з банківської картки знімається одразу. Якщо користувач скасує моніторинг або потрібні квитки не знайдуться, то кошти автоматично повернуть на банківську картку.

У Push-сповіщеннях у застосунку пасажири дізнаються про знайдені автоматичним моніторингом квитки, а також сповіщатимуть людей, які скористалися опцією автовикупу, що квитки вже викуплені.

Моніторинг й автоматична купівля квитків недоступні для потягів до або з Польщі (крім «Інтерсіті+») і прямого потяга Київ – Відень. Проте пасажири можуть отримувати сповіщення про відкриття продажу квитків на ці напрямки.

 

Оновленій електричці два роки. Яким може бути міський транспорт, якщо ним керує не Київ. Розпитали їх усе про проєкт Kyiv City Express, частиною якого стала міська електричка, і його майбутнє.