Стартап для власників домашніх тварин Petcube створив ласощі Pops для собак.

Ласощі Pops – це перший нетехнологічний продукт компанії. Petcube Pops виготовили з обмеженої кількості інгредієнтів, зокрема снеки містять вітаміни Е й С, а також мають менше двох калорій на штуку. Тріти доступні в трьох смакових варіантах: кролик, качка й гарбуз (вегетаріанська формула).

Petcube Pops можна поєднувати з інтерактивними камерами Petcube Bites, щоб годувати тварин віддалено.

«Спершу ми хотіли створити ласощі, які б пасували до камер-годівничок Petcube Bites. Але в процесі ми зрозуміли, що виходить абсолютно самодостатня річ, не обовʼязково мати Bites, щоб пригостити тварин ласощами. Тріти не електроніка, але ми підійшли до розроблення Pops традиційно дуже технологічно», – каже CEO компанії Анастасія Кухар.

Наразі ласощі можна придбати лише в США вартістю 24,99 долара на сайті. В Україні його планують представити ближче до кінця 2024 року.

 

У лютому Petcube представив GPS-трекер для собак, щоб не губити улюбленців. Трекер може визначати місце перебування тварини в реальному часі, зберігати історії прогулянок, аналізувати активність, а також встановлювати безпечні зони перебування й сповіщати власників, коли тварини виходять за їхні межі.