Bolt пропонує скористатися донейтною поїздкою в межах соціального проєкту спільно з Visa. 

За кожну поїздку з вокзалу до будь-якого району, оплачену карткою Visa, Bolt передаватиме від цього району десять гривень у фонд «Повернись живим». Скористатися «донейтним викликом» можна в Києві, Львові, Одесі та Дніпрі.

Що більша кількість поїздок, то вищою буде позиція цього району в загальному рейтингу донейтності. Суму зібраних коштів і рейтинг транслюватимуть у режимі реального часу на Південному залізничному вокзалі Києва й сайті Bolt.

Якщо поділитися своєю поїздкою в Instagram чи Facebook і розповісти, «як допомагаєш району бути найкращим», суму донейту збільшать ще на пʼять гривень, кажуть у компанії. Район-переможця з-поміж чотирьох міст оголосять до кінця 2024 року.

 

Європейська компанія Bolt пропонує сервіс таксі, каршеринг, прокат електросамокатів й електровелосипедів. Зокрема, уже відкрили сезон прокату в Києві та ще семи містах. 

Також компанія доставляє готові страви й продукти. Bolt Food працює вже у Києві, ХарковіДніпрі й Вінниці. У серпні 2022 року сервіс розширив зону доставки до передмістя Києва: доставка почала працювати у Вишневому, Софіївській Борщагівці й Петропавлівській Борщагівці. А в січні 2024 року почав роботу в Броварах.

Обкладинка й фото: Bolt