На місці розважального центру Odeon у Львові планують збудувати багатофункціональний комплекс за проєктом архітектурної компанії Archimatika.

Багатофункціональний комплекс складатиметься з двох житлових будинків по 8 і 16 поверхів, семиповерхового офісного центру й апарт-отелю. А також комерційних приміщень і триповерхового паркінгу на 320 місць. Два поверхи паркінгу побудують під землею, також планують облаштувати благоустрій подвір’я.

Новий комплекс хочуть побудувати на перетині вулиць Наукової й Княгині Ольги. Там знаходиться розважальний центр Odeon, який наразі не працює, а також офісний комплекс «Оптіма Плаза».

Простір також планують зʼєднати з «Оптіма Плаза», щоб продовжити офісний центр, який уже існує, і «підтримати ансамбль бізнес-парку», зазначають автори проєкту.

Проєкт робіт ще не затвердили, оскільки ділянка розташована недалеко від львівського аеропорту. Державне підприємство «Украерорух», яке має погодити будівництво, може попросити забудовника знизити висоту житлової секції, пише «Твоє місто».

 

У Буковелі створять пішохідний центр на місці бетонного вузла й парковки за проєктом української архітектурної компанії Archimatika. Простір вулиці відкриють для загалу відвідувачів. Внутрішні подвір’я готелів матимуть обмежений доступ: їх піднімуть на стилобат.