У ресторації «Бавовна» проведуть благодійну гастро-вечерю з дегустацією вин української виноробні Beykush Winery, яка працює в місті Очаків Миколаївської області.

Для відвідувачів на відкритому полумʼї приготують пʼять авторських страв, кожну з яких презентуватиме шеф-кухар. Винну дегустацію проведе винороб Ольга Ромашко, а також сомельє ресторації Сергій Яремка.

Серед страв пропонують устриці «Скіфії Фламбаду» з ігристим вином Beresagne Whine, качку з різнокольоровою морквою й Loca Deserta, голець, яблуко й шисо із Yafe Nagar, тявань-мусі з шацьким вугрем і Telti-Kuruk, а також морозиво Hуазет із напівсолодким вином Passion White.

Вартість гастровечері на одного становить 3900 гривень. Усі зібрані кошти передадуть на купівлю DJI Mavic 3T для 95-ї штурмової бригади.

Виноробня Beykush Winery поєдує різні європейські сорти винограду з 2014 року. Перші виноградники створили у 2012 році на мисі Бейкуш, береги якого омиваються з одного боку Березанським лиманом, з іншого – Бейкушською затокою.

   

Де:

вулиця Князів Острозьких, 8

Коли:

30 березня

 Телефон:

098 822 22 22

   

Редакція The Village Україна поговорила з керівним менеджером виноробні Stoic Winery (раніше виноробня князя Трубецького) Андрієм Стрільцем про втрачені склади на Херсонщині й Київщині, третю війну й відновлення.