«Нова пошта» запустила доставку замовлень з українського OLX у Польщу.

Українці, які знаходяться в Польщі, можуть замовляти товари з маркетплейса  OLX Україна в будь-яке відділення Nova Post. Послуга доступна всім користувачам сайту й застосунків OLX з українським номером телефону й українською банківською карткою.

Доставка товарів у Польщу триває від трьох днів після підтвердження угоди продавцем. Вартість товару не повинна перевищувати 1800 гривень, також послуга доступна тільки для товарів, що дозволені до пересилки через кордон. Переглянути перелік можна тут.

У Польщі працюють 40 відділень Nova Post і власна курʼєрська доставка по всій країні, також є можливість отримати й відправити в Україну з поштоматів InPost. Детальніше про доставку товарів з OLX Україна в Польщу можна дізнатися за посиланням.

 

«Нова пошта» дозволить створювати експрес-накладну голосом у відділеннях. Така можливість з’явиться на оновлених терміналах самообслуговування. Щоб скористатися нею, потрібно буде прочитати певний скрипт на екрані. Це має зробити процес самостійного відправлення посилки швидшим і простішим.