«Укрпошта» стала партнером британського підрозділу компанії DHL Global Match у сфері транспортних послуг і перевезення відправлень.

DHL Global Match є спеціалізованим підрозділом найбільшого у світі поштового і логістичного концерну DHL Deutsche Post. «Тепер надсилати за кордон ще надійніше та швидше», – кажуть в «Укрпошті».

Наразі співробітництво поширюється на США, Канаду й Австралію, але його планують розширитися на країни Азії. Відповідна співпраця буде корисною, зокрема для експортерів, які продають свої товари у великій кількості на міжнародних маркетплейсах.

«Українські підприємці матимуть більшу впевненість у стабільних термінах доставки, оскільки DHL Global Match є глобальною компанією, яка оперує власним флотом літаків DHL Aviation, а також використовує партнерські авіалінії для перевезення посилок», – зазначають в компанії.

 

«Укрпошта» запустила доставлення ліків на деокупованих і прифронтових територіях у межах пілотного проєкту «Укрпошта. Аптека». Компанія отримала ліцензію на роздрібну й електронну роздрібну торгівлю лікарськими засобами. Їх почнуть доставляти на Донеччину й в окремі прикордонні райони Сумщини.