EdTech-платформа для креативних індустрій Cases запускає перший в Україні «Інкубатор креативних професій» для підготовки фахівців.

Резиденти працюватимуть у команді над реальними проєктами й зможуть зустрітися з експертами, щоб отримати рецензію на свою роботу. Крім того, матимуть підтримку у створенні резюме від рекрутерів та HR-ів і допомогу в підготовці проєктів для портфоліо.

Напрям підготовки можна обрати самостійно. Серед доступних наразі – UX/UI й вебдизайн, менеджмент та SMM. Додадуть також моушндизайн, копірайтинг і фронтенд-розроблення.

За кожним із напрямів призначать програму підготовки, а за досягнення нараховуватимуть бали, що впливатимуть на місце учасників у рейтингу. Лідери матимуть найбільші шанси потрапити в поле зору працедавців, кажуть організатори.

Для участі резиденти мають пройти базові курси в обраному напрямі підготовки, мати щонайменше два проєкти у своєму портфоліо (навіть навчальних) і написати мотиваційний лист. Також бути готовими приділяти не менше восьми годин на тиждень, працювати в команді й пройти співбесіду з координатором.

Програма буде платною, але 20% місць Cases покриє коштом власних грантів. Ними можуть скористатися ветерани, тимчасово переміщені особи, люди з інвалідністю й родичі військових.

До проєкту вже залучили партнерів, що виступатимуть як ментори й працедавці. Ідеться про League Design Agency, SMM-бюро SHCHE, New Strategies Group, Cosmos Studio, ARC. 

Попередньо зареєструватися й ознайомитися з деталями можна за посиланням. Нових резидентів прийматимуть щомісяця, з 1 квітня 2024 року.

   

Освітня платформа Cases за участі «Дії» й адвокатського обʼєднання Juscutum запустили безкоштовний онлайн-курс про створення й ведення ФОП. Курс містить серію уроків, посібники й шаблони документів: договори, додатки, акти й рахунки. Учасники курсу дізнаються про те, як реєструвати й закрити ФОП, як правильно звітувати про свою діяльність і взаємодіяти з клієнтами.