Команда платформи «Моє Місто» запрошує активістів на безоплатне навчання в акселераторі з краудфандингу «Місто змін». Це вже другий набір на навчання.

Під час програми, яка складатиметься з лекційної й практичної частини, учасники створять краудфандингову платформу спільно з менторами й пройдуть етапи від опису до збору коштів. Серед спікерів – Rescue Now, Мінцифри, БУР, «Тепле Місто».

Взяти участь у програмі можуть громадські організації, волонтерські ініціативи й об’єднання активістів. За умовами це має бути команда з двох або трьох людей, включно з лідером проєкту. Перевагу віддаватимуть ініціативам у сфері гуманітарної й соціальної допомоги, розвитку волонтерства, культури й екології. Крім того, команда повинна мати неприбутковий і неполітичний проєкт, мати зареєстровану ГО або бути знайомою з дружньою ГО, яка допоможе з документами.

Подати заявку можна за посиланням до 10 березня. Навчання стартує 1 квітня й триватиме протягом п’яти місяців.

   

«Місто змін» – навчальна онлайн-програма від команди краудфандингової платформи «Моє Місто», яка протягом восьми років намагається об’єднати українське суспільство навколо ідеї краунфандингу. Під час першого набору акселератора в програмі взяли участь 19 команд з усієї України. На реалізацію їхніх ідей попередньо зібрали майже 375 000 гривень, збір коштів ще триває.

 

 

 

Акселератор «Місто змін» реалізують за підтримки Європейського фонду за демократію (EED), групи IT-компаній Netpeak Group й «Української волонтерської служби», а також за інформаційної підтримки «Дія.Освіта».