Компанія Samsung Electronics анонсувала нові лінійки екранів зі штучним інтелектом і перший у світі прозорий екран.

Компанія презентувала два нові екрани, які мають затемнене скло, що приховує обʼєкти позаду них. А також третій екран Micro LED, який має вигляд прозорого скла. Екран має маленький чип, що усуває шви й заломлення світла та дозволяє відтворювати чітке зображення.

Samsung анонсували новий телевізор Neo QLED 8K 2024 з нейронним телевізійним процесором, що працює вдвічі швидше, ніж його попередник. Кількість нейронних мереж у процесорі збільшилася ввосьмеро. Телевізори й екрани Samsung 2024 року сумісні з більшістю пристроїв.

Усі продемонстровані пристрої завтовшки близько сантиметра й показують чітке зображення. Нові прозорі дисплеї мають вищу яскравість, ніж прозорі панелі, на них також менше впливає навколишнє освітлення, зазначають у компанії.

Вартість подібного екрана й перспективи його впровадження в пристрої не називають.

 

На клавіатурі нових ноутбуків і ПК від партнерів корпорації Microsoft з’явиться клавіша Copilot. Клавіша Copilot запускатиме чат-бот на основі штучного інтелекту Copilot, який вбудований у Windows 11. Copilot розташують поруч із правою клавішею Alt на клавіатурах пристроїв.