Прийом заявок на фінансування енергоефективних проєктів «70/30» продовжили на півтора місяця – до 1 лютого 2024 року, повідомляють у КМДА.

Мешканці будинків мають змогу провести енергоефективні заходи, що вплинуть на вартість комунальних послуг. 30% вартості реконструкції оплачують мешканці, а 70% – місто.

У межах програми встановлюють лічильники на опалення й гарячу воду, модернізують теплові пункти, роблять теплоізоляцію й капремонт дахів і підвалів, міняють вікна й двері в підʼїздах, утеплюють фасади, встановлюють енергоефективне освітлення тощо.

Щоб подати заявку, потрібен опередній записом за телефоном 044 279 81 86. Заявки приймають за адресою вулиця Велика Житомирська, 15-А, кабінет 9. Під час повітряної тривоги подати документи не можна.

 

У Києві розпочали прийом заявок для участі в енергоефективній програмі «70/30» з 16 жовтня. Програма дає змогу мешканцям житлових будинків здійснити енергоефективні заходи для зменшення вартості комунальних послуг. Ідеться про будинки, у яких створені ОСББ й ЖБК.