Cервіс від Uklon, Uklon Delivery, запускає курʼєрську доставку для бізнес-клієнтів, повідомляють у пресслужбі компанії.

«У нас гарна експертиза в райдхелінгу та, зокрема, у B2B сегменті. Уже довгий час Uklon Delivery допомагає іншим бізнесам із логістикою, здійснюючи швидку доставку замовлень. Наразі ми підключаємо перших партнерів, за результатами співпраці й за відгуками наших клієнтів будемо розвивати функціонал кур’єрської доставки вже для всіх користувачів сервісу Uklon. Спершу це буде Київ, але в майбутньому розглядаємо розширення географії», – коментує директор Uklon Delivery Олександр Білоусов.

Кур’єри Uklon Delivery будуть доставляти їжу, продукти, документи, дрібну техніку й інші товари від партнерів, вага яких не перевищує 10 кілограмів. Доставку здійснюватимуть протягом години за адресою й до «дверей». Відлік часу починають з моменту прийняття замовлення, він може змінюватися через затори, ДТП чи інші незалежні обставини, попереджають у сервісі.

Усі кур’єри матимуть брендовані термосумки й здійснюватимуть доставку на мототранспорті.

   

Про те, що Uklon готується запустити сервіс для доставлення їжі, стало відомо наприкінці жовтня. Після запуску Uklon планує найняти приблизно 200 кур’єрів. Зараз компанія Uklon виконує доставку замовлень, оформлених на сайті мережі «Сільпо»: з лютого доставлення почало роботу в 30 українських містах.