Українська архітектурна та дизайн-студія Isto стала фіналістом міжнародного конкурсу Best of Year Awards від американського видання Interior Design.

Проєкт вілли Monsella зайняв перше місце у категорії On the Boards: Single-family residence. Віллу уже будують в Дубаї, серед матеріалів використовують натуральний камінь, дерево, скло, металеві панелі та мармур.

Простір першого поверху тримається на колонах, які дизайнери застилізували під тропічні листя. Майже всі кути стін та меблів мають криволінійні та вигнуті форми. По всьому периметру стеля оздоблена люстрою. Позаду диванів розташований простір із деревами.

Вілла Monsella також стала фіналістом міжнародного конкурсу у Великій Британії – SBID International Design Awards у категорії CGI&Visualization.

До списку фіналістів також ввійшли три проєкти українських студій дизайну:

  • Проєкт приватного будинку Relogged від студії Balbek Bureau ввійшов до фіналістів у категорії Small Country House.
  • Студія Sivak+Partners за дизайн прилавку джелатерії Tanu в Одесі в категорії Counter Service.
  • Дизайн-проєкт для готелю Hay Boutique Hotel and SPA by Edem Family в Буковелі від студії Yod Group в категорії Boutique Hotel.

   

 

Best of Year Awards – премія, яка проходить у межах конкурсу Best of Design від журналу Іnterior Design. Премія відзначає інноваційні проєкти, вироби й дизайнерів у 129 категоріях.

У 2022-му до списку фіналістів Best of Year Awards ввійшли чотири проєкти українських студій Yod Group, Makhno Studio й Balbek Вureau.