Попередній графік запуску відділень Nova Post у Європі оприлюднив співзасновник компанії «Нова пошта» Володимир Поперешнюк.

У переліку – 18 міст від Парижа та Лондона до Осло й Копенгагена. До вересня 2024 року відділення Nova Post мають з'явитися у Хорватії, Греції, Данії, Норвегії, Туреччині, Словенії, Португалії, Бельгії, Швейцарії та низці інших країн, де компанія поки що не представлена.

Так, до кінця 2023 року планують відкриття в Мілані та Парижі. Наступними запустять відділення в Мадриді, Стамбулі, Софії та Лондоні. Упродовж 2024 року Nova Post також почне роботу в Дубліні, Амстердамі, Брюсселі, Берні, Ліссабоні, Афінах, Копенгагені, Стокгольмі й Осло.

 

Зображення: Володимир Поперешнюк

 

«Зізнаюся, що менеджери з розвитку були проти оприлюднення цього, бо вони, як відповідальні люди, переймаються тим, щоб не виглядати брехунами, якщо щось піде не за планом. Це зрозуміло, бо на шляху першовідкривачів завжди є чимало перешкод і майбутнє ніколи не визначене. Але, знаючи їх, я впевнений, що вони зі всім впораються, я в них вірю, як і уся наша команда», – коментує Поперешнюк.

   

Станом на 11 листопада «Нова пошта» відкрила свої філіали в десяти країнах Європи: ЛатвіїНімеччиніПольщіЛитвіЧехії, ЕстоніїРумуніїСловаччині, Молдові та Угорщині. У Будапешті на локації Nova Post також працює коворкінг для української спільноти, де можна вивчати мову, відвідувати кваліфікаційні курси, тренінги та лекції.