Українське рекламне агентство Fedoriv Agency показало комунікаційну стратегію для Мінцифри Польщі, яке працює над застосунком mObywatel 2.0 – польським аналогом «Дії».

У новій версії mObywatel 2.0 додали вхід через FaceID та інші функції, про які Ferodiv Agency спробували розповісти через «прості, життєві ситуації».

«Зрозуміло, що навіть польською ID-карткою та водійським посвідченням вас, юзерів «Дії», вже не здивуєш. А от як вам перевірка технічного стану дитячого автобуса за номером?», – розповідають у Fedoriv Agency.

Коли Fedoriv Agency почали працювати з Мінцифри Польщі, додаток мав близько 10 мільйонів користувачів. «Наш виклик – помножити їх, розказавши про нові функції», – кажуть в агенції. Проєкт реалізували з польськими партнерами FKS (Fabryka Komunikacji Spolecznej).

   

Нову версію застосунку mObywatel запустили в Польщі в липні 2023 року. Цей додаток заміняє паспорт, водійське посвідчення, сертифікати та квитки.

Українці в Польщі можуть отримати цифрову посвідку на проживання Diia.pl у застосунку mObywatel. Це цифрофий документ, схожий на вже знайомі українцям документи в «Дії». Його могли отримати наші громадяни на основі свого номера PESEL (польський ідентифікаційний номер) і підтвержувати свою особу.