Ілон Маск незаконно встановив логотип X на даху штаб-квартири Twitter. У Сан-Франциско почали розслідування, пише Associated Press.

Фото: Ілон Маск

Цей знак з’явився після того, як поліція міста не дозволила працівникам прибрати попередній символ, пташку, з боку будівлі. Дозвіл не надали тому, що працівники компанії не подбали про безпеку пішоходів, пише видання.

У Департаменті будівельної інспекції заявили, що для будь-якої заміни літер чи символів потрібен дозвіл – щоб забезпечити «відповідність історичному характеру будівлі» й переконатися, що знаки безпечно прикріплені до вивіски.

Міська влада подала скаргу й почала розслідування, щоб ініціювати перевірку знаку X і погодження планування.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ілон Маск уперше розповів про плани перейменувати Twitter на X у червні 2023 року. Це, на його думку, свідчитиме про «трансформацію на платформу з ширшими можливостями». Маск вважає, що через те, що у Twitter може зʼявитися функція написання лонгрідів, ця назва більше не підходить соцмережі.


Twitter змінив лого на X наприкінці липня. Також соцмережа змінила кольорове оформлення. Його зробили «контрастнішим і менш синім», щоб більше уваги отримували фотографії й відео користувачів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі