Поїздки «Укрзалізницею» будуть відображатися в застосунку Uber. Тепер поїздку на таксі можна буде замовити заздалегідь, щоб не витрачати час на пошук авто на вокзалі.

Для цього треба прив’язати до свого профілю в Uber облікові записи Google чи Microsoft і надати Uber дозвіл на доступ до бронювань. Потім варто переконатися, що залізничні квитки відображаються в застосунку. Синхронізація пройшла, якщо квитки прийшли на електронну пошту. Плани подорожей можна буде знайти в розділі Travel головного меню Uber.

Київ став першим містом для запуску проєкту. Тут користувачі таксі Uber отримають 10% кешбеку з поїздок до й від залізничних вокзалів, якщо скористаються Uber Travel.

В Uber додають, що Україна стала першою країною, де запустили подібну інтеграцію із залізничним перевізником.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Американський сервіс таксі Uber працює у 18 містах України. Співпрацює із платформою United24, зокрема в лютому додали опцію «Uber для України», що пропонує поїздки на UberX з уже включеним до вартості одним фунтом стерлінгів. Можливість задонейтити запустили у Великій Британії і ще в 16 країнах Європи. Також у березні Uber оновив дизайн застосунку й додав нові функції.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі