Projector Institute запускає видавництво, яке друкуватиме періодичні видання, книги українських авторів, освітню літературу.

Працюватимуть винятково з українськими авторами та не видаватимуть переклади закордонних книжок. Крім того, Publishing продовжить випускати журнали й артбуки, створені власною авторською командою.

За словами команди, місія видавництва – робити сучасну українську культуру популярною та привабливою і вдома, і у світі. Головною редакторкою видавництва стане Анна Карнаух, колишня редакторка онлайнового медіа Telegraf.Design. Креативним директором паблішингу є Head of Design у Projector Institute Гліб Капоріков.

Головними темами проєктів стануть: українська візуальна культура, зокрема дизайн, нові технології й інновації та сучасне українське суспільство.

Наразі в роботі команди вже чотири проєкти: третій випуск друкованого Telegraf.Magazine; Not little Things – книжка про маленькі подвиги величного народу; книжка про волю як секрет життєвої стійкості українців; новий журнал про сучасні технології.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Онлайн-видання Telegraf.Design було створене у 2016 році. У 2021 році редакція представила перший номер Telegraf.Magazine – про український дизайн, який на «Книжковому арсеналі» купили Олена та Володимир Зеленські. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі