«Нова пошта» відкрила перше відділення в столиці Чехії – Празі. Це третя країна ЄС, де почав працювати український поштовий оператор.

Відділення за адресою Pod Visnovkou 1664/29 працюватиме щоденно. Термін доставлення – від пʼяти робочих днів.

Доставити документи з України в Чехію можна за 250 гривень, посилки до двох кілограмів – за 400 гривень, до 10 кілограмів – 600 гривень, а до 30 кілограмів – за 1200 гривень. Якщо ж вантаж перевищує вагу в 31 кілограм, то доведеться заплатити 40 гривень за кожен кілограм посилки. Детальніша інформація про тарифи за посиланням.

Нові відділення «Нової пошти» в Празі й Брно планують відкрити до кінця 2023 року. Загалом у розвиток бізнесу в Чехії інвестують близько трьох мільйонів чеських крон.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Нова пошта» поступово відкриватиме відділення по всій Європі. На початок 2023 року компанія також анонсувала відкриття Nova Post у Німеччині.


У Польщі «Нова пошта» відкрила вже 19 відділень у девʼяти найбільших містах: Варшаві, Кракові, Любліні, Гданську, Вроцлаві, Познані, Жешуві, Лодзі й Катовіце. У Варшаві також працює вантажне відділення, де приймають відправлення вагою до 1000 кілограмів. Адреси й графік роботи відділень Nova Post у Польщі можна переглянути за цим посиланням.

Перше відділення «Нової пошти» в Литві відкрили в березні у Вільнюсі, а в Каунасі – у травні 2023-го. Крім того, відділення «Нової пошти» працює в Молдові.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі