«Нова Пошта» запускає сервіс «Легке повернення», який дозволяє безоплатно повертати товари.

Повернути товар або частину із замовлення продавцю можна протягом 14 днів після отримання посилки. «Нова пошта» здійснює лише доставку, тому перед відправленням посилки покупцю обов’язково потрібно зв’язатися з продавцем, домовитися про повернення товару й коштів», – наголосили в компанії.

Сервіс «Легке повернення» доступний у мобільному застосунку й онлайн-кабінеті. Повернути безоплатно можна документи або посилки до 30 кілограмів. 

Як скористатися сервісом:

• увійти до розділу «Мої відправлення» й обрати отриману посилку з товаром, який потрібно повернути;

• у рядку «Керувати посилкою» вибрати сервіс «Легке повернення»;

• зазначити причину повернення товару із запропонованого переліку.

В експрес-накладній на повернення не можна змінити адресу повернення й ім’я отримувача. Доставка назад безоплатна.

«Сервіс «Легке повернення» може бути недоступним, якщо за посилкою були замовлені послуги «Переадресація», «Повернення» або продавець заблокував таку можливість. Деякі товари не підлягають поверненню згідно із законодавством,  наприклад: ліки, білизна»,   додали в компанії.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Нова пошта» відкрила в Польщі 19 відділень у девʼяти найбільших містах: Варшаві, Кракові, Любліні, Гданську, Вроцлаві, Познані, Жешуві, Лодзі й Катовіце. У Варшаві також працює вантажне відділення, де приймають відправлення вагою до 1000 кілограмів. Адреси й графік роботи відділень Nova Post у Польщі можна переглянути за цим посиланням

На початок 2023 року також анонсували відкриття Nova Post у Чехії й Німеччині. Також «Нова пошта» відкрила вантажне відділення у Вільнюсі. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі