Компанія Unilever збудує завод у Київській області, для цього проінвестують 20 мільйонів євро. Фабрика вироблятиме засоби особистої гігієни, шампуні й гелі для душу від брендів Dove, Axe, TRESemme та Clear.

Потенційно, завод забезпечуватиме не лише український ринок, а й інші країни Європи. Нова фабрика має створити близько 100 робочих місць.

Будівництво планують розпочати вже в 2023-му, а завершити через рік, у 2024 році.

В Unilever кажуть, що фабрику збудують відповідно до «найвищих екологічних стандартів», що дозволить до 2039 року досягнути нульових викидів парникових газів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Компанія Unilever ще 8 березня 2022 року заявила, що зупиняє постачання продукції до Росії, а також призупиняє експорт та інвестування у російський бізнес.

Unilever входить до списку Buying Time, який створює Єльський університет. Це значить, що компанія «відкладає» повний вихід із російського ринку, хоч і зупинила інвестиції у його розвиток. У списку від KSE Unilever також перебуває у переліку тих компаній, які «очікують».


В Unilever натомість зазначають, що вже пожертвували Україні понад 15 мільйонів євро для надання гуманітарної допомоги, а також «тісно співпрацюють» з ООН та неурядовими організаціями, щоби доставлення допомоги «туди, де вона найбільше потрібна».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: Unilever