У застосунку для знайомств Tinder запустили функції, які дозволяють вказати нові типи стосунків, а також більше займенників, які демонструватимуть сексуальну орієнтацію і стать.

Згідно з дослідженням Tinder, 52% покоління Z віддають перевагу моногамним стосункам, але 41% прагнуть немоногамних або ж відкриті до досліджень. Найпопулярніші форми серед немоногамних стосунків  відкриті (36%) або ієрархічна поліаморія (26%).

Крім того, спільнота ЛГБТК+  це група, яка зростає у застосунку найбільш активно. Третина опитаних віком від 18 до 25 років (33%) погоджується, що їхня сексуальність більш мінлива протягом останніх трьох років.

Серед типів стосунків у застосунку тепер можна обрати моногамію, етичну немоногамію, відкриті стосунки, поліаморію і відкритість до досліджень. Також доступні більше 15 варіантів займенників на позначення сексуальної орієнтації і статі (можна вибрати до чотирьох займенників).

Функція додавання займенників наразі доступна лише в США. Тип відносин можна обрати в США, Канаді, Австралії, Великій Британії, Бразилії, Франції, Нідерландах, Індонезії, Тайвані, Італії, Іспанії, Таїланді, Швеції, Німеччині і Мексиці.

Також 40% користувачів Tinder, які використовують функцію Relationship Goals, тобто цілей стосунків, шукають довгострокових стосунків, натомість 13% хотіли б знайти партнера на короткострокову перспективу. Цю функцію запустили в грудні 2022 року.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Застосунок для знайомств Tinder також увів нові функції в застосунку напередодні Дня святого Валентина. Тепер можна блокувати профілі в пропозиціях й анонімно їх переглядати.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі