Uber оновить дизайн застосунку й додасть нові функції, повідомили в компанії. 

Користувачі можуть зберігати адреси, куди вони їдуть найчастіше, бачити попередню й поточну активність, а також відстежувати прогрес поїздки на iPhone, не відкриваючи застосуноку.

За словами розробників, Uber пам’ятатиме останні місця призначення пасажирів й «улюблені» типи поїздок, щоб надавати «розумні рекомендації на основі вашої активності». «Наприклад, якщо ви часто дістаєтеся місць з Uber Comfort, ця опція відображатиметься над рештою, коли ви замовлятимете поїздку. А якщо ви їздили кудись напередодні, у верхній частині головного екрана з’являться відповідні пропозиції пунктів призначення, що дозволятимуть швидко повторити поїздку», – розповідають у компанії.

Локації, куди ви їдете найчастіше, можна додати до списку «Збережених місць», який з’являтиметься, коли натиснути на панель пошуку з написом «Куди?» Також у застосунку додали вкладку «Активність» на нижній панелі, де можна побачити всю важливу інформацію про попередні, поточні чи майбутні замовлення (час і місце призначення, квитанції й чайові).

Власники IPhone зможуть бачити всі важливі оновлення щодо своєї поїздки в режимі реального часу без потреби відкривати застосунок завдяки сповіщенням Live Activities на екрані блокування. Інформація про транспортний засіб, час прибуття водія й статус поїздки вже відображається на пристроях з iOS 16 або пізнішими версіями операційної системи. Щоб випробувати оновлений застосунок Uber і нові функції, на пристрої має бути встановлено останнє доступне програмне забезпечення й остання версія застосунку Uber.

Найближчими тижнями оновлення стануть доступними й для Android.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Uber запустив у Великій Британії і ще 16 країнах Європи можливість задонейтити гроші для закупівлі машин «екстреної» для України. Опція «Uber для України» пропонує поїздки на UberX з уже включеним до вартості одним фунтом стерлінгів. Кошти збирають спільно з фандрейзинговою платформою United24.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі