Uber запустив у Великій Британії і ще 16 країнах Європи можливість задонейтити гроші для закупівлі машин «екстреної» для України.

Опція «Uber для України» пропонує поїздки на UberX з уже включеним до вартості одним фунтом стерлінгів. Кошти збирають спільно з фандрейзинговою платформою United24.

«Люди по всій Європі можуть зробити прояв своєї надзвичайної солідарності частиною свого повсякденного життя», – зазначає CEO Uber Дара Хосровшахі.

UPD. Паралельно зі збором запустили інформаційну кампанію на підтримку України. Тисячі LED-екранів з інформацією про благодійний збір Keep Ukraine Moving з’являться на капотах таксі в сімох містах США: Бостоні, Нью-Йорку, Чикаго, Атланті, Далласі, Феніксі та Лос-Анджелесі. Зокрема, у Нью-Йорку екранами обладнали знамениті жовті таксі, які курсують поблизу Таймс-сквер, Рокфеллерівського центру та музею Метрополітен.

Uber уже закупив 50 машин екстреної допомоги завдяки попереднім кампаніям, зібравши понад три мільйони доларів з пожертв користувачів і коштів Uber.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Uber безкоштовно возитиме українських медиків із роботи й назад щонайменше до 20 березня 2023-го. Сервіс працює в 14 містах України.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі