Готель Hау Boutique & Spa by Edem Family відкрили в Буковелі. 

Це новий проєкт управлінської компанії Edem Family, яка є засновником комплексу Edem Resort Medical & SPA, що біля Львова.

Дизайн для готелю розробляли архітектори YOD Group. «Сама будівля органічно вписана в ландшафт і нагадує скелю з каскадами рослин. Локальні дерева, трави, суниця й ожина прикрашають фасад, видові тераси й балкони. Рослини змінюються так само, як це відбувається в природі: одні ростуть у підніжжя гори, інші – на середньому рівні й на вершині», – розповідають автори проєкту.

У п’ятизірковому готелі є 40 номерів. Їх інтер’єр стриманий і багатий на фактури. У частині номерів керамічна ванна, яка розташована в кімнаті навпроти панорамних вікон.

На шостому поверсі готелю розташований басейн із випливом. Частина водної доріжки знаходиться в приміщенні, а частина – на відкритому просторі. Дно басейну має круглі ілюмінатори, що виходять у стелю коридора поверхом нижче.

«Таким чином коридор п’ятого поверху став найбільш інстаграмним місцем Hay. Він нагадує океанаріум, де замість акул і морських коників, плавають гості готелю. Окрім цього ілюмінатори створюють додаткове джерело освітлення. Ефект від них подібний до того, коли крізь густі крони дерев на лісову галявину падає жмуток світла», – підкреслюють у YOD Group.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Євген Авраменко для YOD Group