Компанія Nestle оголосила про відкриття нового виробничого майданчика в Україні. У нову фабрику в Смогилові, що у Волинській області, мають інвестувати 40 мільйонів швейцарських франків (близько 39,5 мільйона доларів). Там вироблятимуть, зокрема, вермішель.

На виробництві мають працевлаштувати 1500 людей. Продукцію, вироблену там, постачатимуть на український ринок і в інші європейські країни.

«Разом із фабрикою у Торчині виробнича мережа на Волині стане європейським регіональним хабом компанії для категорії кулінарних продуктів», – кажуть у Nestle.

Український офіс Nestle від початку повномасштабного вторгнення намагався переконати материнську компанію припинити бізнес в РФ. У результаті компанія заявила, що вироблятиме й продаватиме в Росії тільки товари першої необхідності: дитяче й спеціальне медичне харчування. Тож Nestle не припинила повністю бізнес-активність в РФ і продовжує працевлаштовувати там близько семи тисяч людей.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У портфоліо брендів Nestle – Nescafe, Nespresso, Nuts і Kit-Kat. Серед українських брендів – «Мівіна», «Світоч» і «Торчин».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Wikimedia