В Україні запускають систему ІТ-сервісів Navkolo для малого й середнього бізнесу, повідомив співзасновник Monobank і сервісу доставки їжі Ba Food Дмитро Дубілет.

У межах проєкту створили два модулі, що відповідають за бухгалтерію й автоматизацію торгівлі.

  • «Navkolo.Бухгалтерія» створили разом із Bookkeeper: «Реалізація, придбання, необоротні активи. Зарплата й персонал. Податки, звітність. Запаси й виробництво. Каса і банк. Інтеграція з клієнт-банком. ЗЕД, імпорт-експорт…»  коментує Дмитро Дубілет;
  • «Navkolo.Торгівля» має допомогти бізнесменам зі складським і кадровим обліком, CRM, спроститити розрахунки з клієнтами й постачальниками, підключити обладнання, вести детальну аналітику й витрати. Партнером став DNTrade.

Далі з’являться інші сервіси для різних функцій і сегментів.

За словами Дубілета, ідея бізнесу з’явилася на початку повномасштабної війни: «Ми усвідомили, що переважна більшість українських компаній досі користується російським 1С й іншими програмами. Навіть якщо не брати до уваги, що 1С – російське створіння, український бізнес уже давно мав би відмовитися від цих жахливих програм 90-х років. 1С  це довго, дорого, не зручно. Будь-який крок потребує залучення програмістів. Вирви-око інтерфейси. Нема доступу зі смартфона».

Він додав, що всі сервіси Navkolo мають єдину просту реєстрацію, якісну й привітну службу підтримки (телефон і чат), зручну взаємодію з державними органами й між собою, спільний білінг (автоматизована система розрахунків).

Щоби стати учасником бета-тестування, потрібно залишити свої контакти на сайті. Охочим надішлють запрошення. Для тих, хто захоче пройти бета-тест, перший місяць користування сервісом буде безкоштовним, також вони отримують знижку 50% на 2023 рік.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У грудні 2021 року для бізнесу запустили бот, який допоможе керувати відпустками й лікарняними.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі