Український застосунок BetterMe: Health Coaching запускає благодійний проєкт «Сильна духом, міцна тілом» для підтримки фізичного й ментального здоровʼя українців під час війни. 

Програма челенджу зосереджується на шести сферах життя, серед яких фізична активність, харчування, сон, ментальне здоров’я й інші.

«Щодня в застосунку з’являтимуться нові поради для поліпшення самопочуття та прості завдання, щоб створити довготривалі звички», – пояснюють творці проєкту.

Також BettterMe Store випускає новий дроп спортивних костюмів «Сила – у тобі», до якого ввійдуть легінси, топи й кофти в мілітарі-стилі. Виторг також передадуть ініціативі United24.

Участь у челенджі коштує 450 гривень. Увесь прибуток від придбання курсу й патріотичного дропу передадуть United24 на придбання машини швидкої допомоги для ЗСУ. Старт – 24 серпня.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У березні BetterMe надала українцям безкоштовний доступ до застосунку. У ньому також з’явився розділ із фізичними вправами для дітей від Міністерства освіти та науки України й аудіоказки.

Також у застосунку BetterMe: Health Coaching з’явився новий розділ із рекомендаціями щодо здорового харчування в умовах війни.

У застосунку можна знайти індивідуальні програми тренувань з фітнесу, танців, боксу, йоги, бігу пілатесу й інших видів спорту. Є окремі програми для вагітних, людей похилого віку або на візках. Також доступні дихальні практики, медитації, афірмації, курси для підтримки ментального здоров’я.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: BetterMe