У магазинах «Ашан» запустили патріотичну акцію з підтримки тимчасово окупованих територій. Серед стелажів з продукцією лишили місце для товарів з тимчасово окупованих територій. Зокрема, для «Артемсолі», херсонських кавунів і кримських вин.

«Полиці чекають. І ми чекаємо. Віримо в українських героїв». А в магазині «Ашан» у ТЦ Rive Gauche змінили вивіску, як знак шани й подяки українським Героям.

Компанія Uklon До Дня Незалежності України «візуалізувала одне бажання на всіх: прибрали небажаних «сусідів» і перетворили їх на море бавовни».

«У правому верхньому кутку головного екрану, натиснувши на патріотичний медіатор, можна побачити Україну, Чорне море й… наших «сусідів». Uklon пропонує змінити цю ситуацію: потрусити телефоном і втілити найбільше бажання кожного. Крім цього, у застосунку Uklon відображаються авто з патріотичною графікою», – підкреслили в компанії.

На чеках у магазинах електроніки Eldorado будуть друкувати Акт проголошення Незалежності України. Від 24 і до 28 серпня українці будуть бачити Акт на чеках.

«Команда Eldorado на чеках будуть друкувати Акт проголошення Незалежності України... Вирішила нагадати кожному, хто завітає в магазини мережі, важливий зміст документа. Адже саме з нього почалася відбудова вільної незалежної України», — пояснили в компанії.

Також Eldorado запустили в телеграмі тематичні стікери з видатними українськими діячами. Посилання на них тут.

У «Сільпо» в ТРЦ Gulliver крафтові продукти «Лавки Традицій» зустрічатимуть гостей синьо-жовтими прапорцями з привітанням від українських фермерів для українців, які щодня купують їх продукти.

«Ми вільні люди, що працюють на незалежній землі. Це з неї наші продукти йдуть до вашого столу. І сьогодні ми додали до них щирі привітання. Як і ви, уже пів року ми всі важко боремося за можливість вітати одне одного з Днем Незалежності в майбутньому. Відчуйте нашу підтримку, як ми відчуваємо вашу!» – пояснюють виробники.

Також мережа супермаркетів запустила доставку листівок з ароматами українських регіонів до Дня Незалежності. Це буде лімітована колекція листівок, які пахнуть Азовським морем, херсонським кавуном чи мелітопольською черешнею. 

Замовити доставку будь-якого аромату з регіонів можна як по Україні, так і по всьому світу. Для цього необхідно вибрати аромат листівки й указати адресу отримувача для безоплатної доставки ось за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Минулорічний перформанс «ДНК» [День народження країни], який показував історичні етапи розвитку України від Київської Русі до наших часів, отримав продовження у відеопривітанні Володимира Зеленського з Днем Незалежності 2022 року. Дивіться його тут.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі