«Сільпо» відкриває поблизу ЖК «Комфорт Таун» на Дарниці новий супермаркет, стилізований під гру українських розробників S.T.A.L.K.E.R.

«Вперше всесвіт S.T.A.L.K.E.R. відтворений в реальному житті на площі 1604,3 м2. Розрахуватися за смачні артефакти можна на восьми класичних касах та 5 самокасах». 

Супермаркет по вулиці Березневій, 12–А, запрацює 16 серпня, о 12:00.

Оформлення нового супермаркету розробили спільно зі студією розробників гри GSC Game World, а обладнання евакуювали з інших магазинів мережі.

Дизайнери намагалися відтворити гру у всіх деталях. 

Крім звичного асортименту «Сільпо», там також будуть українські продукти від «Лавки Традицій», кава, піца, солодощі з «Власної кондитерської» й корнер із квітами.

Артобʼєкти для стилізованого під S.T.A.L.K.E.R. «Сільпо» обіцяють встановити після перемоги України у війні з Росією.

«Для нас це важлива подія і своєрідний символ життєстійкості українців, і цей концепт оформлення якраз про це. І взагалі вся робота над відкриттям магазину була про це. Ми задумали його ще влітку 2021-го та хотіли відкрити у березні 2022-го. Повномасштабне вторгнення рф стало на заваді цим та взагалі будь-яким планам», – підкреслюють у «Сільпо».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


S.T.A.L.K.E.R. – серія ігор, розроблена українською компанією GSC Game World у жанрі шутера від першої особи з елементами рольової гри. Події відбуваються в альтернативному світі в зоні відчуження навколо Чорнобильської АЕС.

Перша частина S.T.A.L.K.E.R. вийшла у 2007 році. Вона частково заснована на повісті братів Стругацьких «Пікнік на узбіччі». Після оригінальної гри з підзаголовком «Тінь Чорнобиля» вийшло ще два доповнення: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky i S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. Роботу над S.T.A.L.K.E.R. 2 продовжує київська студія GSC Game World.

The Village Україна вже розповідав про ігри, на які ми чекаємо впродовж 2022 року.

Окупанти переробили херсонський супермаркет «Сільпо» на магазин російської мережі «Сытный маркет», повідомляє директорка з маркетингу «Сільпо» Катерина Огуряєва.

Цей «Сільпо» відкрили в грудні 2020 року в центрі Херсона.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі