Стримінговий сервіс Neflix втратив 970 000 підписників за другий квартал 2022 року, пише Indiewire. Раніше експерти сервісу прогнозували, що втрати сягнуть двох мільйонів користувачів.

Найбільші втрати серед підписників у другому кварталі зафіксували у США та Канаді. Водночас у Азійсько-Тихоокеанському регіоні кількість передплатників зросла більше ніж на мільйон протягом кварталу.

Найбільшою перевагою у другому кварталі називають вихід четвертого сезону серіалу «Дивні дива», англомовна версія якого побила рекорди перегляду (лише «Гру в кальмара» дивилися більше протягом перших 28 днів після виходу).

У першому кварталі компанія втратила 200 000 передплатників попри те, що очікувала збільшення кількості підписників на 2,5 мільйона у цьому кварталі. Частина збитків повязана з повномасштабним вторгненням РФ в Україну. Це була перша втрата підписників за десятиліття.

Після цього стримінговий сервіс перейшов у режим капітального ремонту, пише The Hollywood Reporter. Зокрема, звільнив 300 співробітників, переглянув стратегію кіно, відійшовши від низькобюджетних тарифів, а також планує запровадити дешевшу підписку з рекламою у партнерстві з Microsoft.

Також у Neflix заявили, що очікують додати мільйон підписників у третьому кварталі.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Після початку повномасштабного вторгнення стримінговий сервіс Netflix призупинив усі проєкти з Росії та відмовився транслювати російські пропагандистські канали.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі