«Нова пошта» планує вийти на міжнародний ринок, першою країною має стати Польща, розповіла директорка з управління репутацією Олена Плахова виданню Liga.net.

Українська компанія хоче відкрити польський офіс уже до кінця 2022 року. У «Новій пошті» таке рішення пояснюють тим, що українські переселенці потребують послуг компанії за кордоном.

За словами Плахової, передусім «Нова пошта» виходитиме на ринок країн, що межують із Україною: Польщі, Словаччини, Румунії. «Це буде перший етап, а далі [...] вже плануватимемо другий етап та інші країни», – зазначила вона.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Нова пошта Глобал» змінила тарифи на міжнародні відправлення й доставлення із закордонних інтернет-магазинів. Доставлення з міжнародних інтернет-магазинів подорожчає, а відправлення особистих речей, навпаки, подешевшає.

«Нова пошта» пропонує українському бізнесу знижку у 25% на доставлення гуманітарної допомоги. Це стосується як перевезень по Україні, так і «з будь-якої точки» з-за кордону.

Станом на червень 2022 року «Нова пошта» доставила в Україну вже 7000 тонн гуманітарної допомоги з Польщі, Франції, Великої Британії, Німеччини, Румунії, Туреччини й інших країн.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі