Благодійний фонд Nova Ukraine надасть українцям 200 стипендій для безкоштовного навчання FrontEnd розробленню на платформі Prometheus.

Навчання розпочинається з 8 серпня й триватиме три місяці. У курсі «Front-end розробка» 20 годин відеолекцій, 50 практичних завдань і курсова робота. Лекторка курсу – Світлана Сікора, яка працює senior FrontEnd developer у компанії N-iX.

На стипендію можуть претендувати декілька груп людей:

  • українці, які виїхали з тимчасово окупованих територій і були зареєстровані там станом на 24 лютого 2022 року;
  • українці, що отримали статус ВПО або право тимчасового захисту за кордоном після 24 лютого;
  • військовослужбовці, які беруть участь у російсько-українській війні чи були учасниками АТО/ООС, а також члени їхніх сімей.

Люди, які постраждали від війни, однак не входять до жодної з категорій, також можуть подати заявку. Однак їх зарахують на курс лише за наявності вільних місць.

Необхідною умовою для участі в стипендіальній програмі є наявність сертифіката про успішне завершення безкоштовного курсу «Основи Web UI розробки 2022». Це постійно відкритий для слухачів двотижневий курс. Також підійде сертифікат будь-якого іншого курсу, що надає базові навички HTML, CSS або JavaScript.

Реєстраційну заявку за цим посиланням потрібно заповнити до 2 серпня включно. Майбутніх стипендіатів програми сповістять до 4 серпня.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Nova Ukraine – це український благодійний фонд у США, який працює з 2014 року. Об’єднання організовує збір гуманітарної допомоги для постраждалих від військової агресії Росії, а також підтримує освітні проєкти й культурні заходи в Україні.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі