У ТРЦ «Аладдін» планують відкрити унікальний у всій Україні та Східній Європі кінотеатр Miromax. Відкривають його в партнерстві із Samsung, повідомляє Асоціація рітейлерів України.

У кінотеатрі застосують нову кінотехнологію Samsung Onyx: вона випереджає ринкові технології за якістю зображення та звуку, додають в асоціації. «Це перший кінотеатр з такою технологією в країнах Східної Європи».

Окрім нових аудіовізуальних технологій, у кінотеатрі будуть автоматизовані каси.

Вестибюль майбутнього кінотеатру / Асоціація рітейлерів України

«Ми обрали саме ТРЦ «Аладдін» для нової мережі та впровадження нової кінотехнології, оскільки Позняки – це найбільш щільно населений район міста, у якому мешкають молоді й активні глядачі, небайдужі як до кіно, так і до сучасних технологій. Окрім нової кінотехнології, ми презентуємо й нові стандарти обслуговування. Водночас ціну на квитки плануємо тримати у звичних для постійних глядачів межах – від 80 до 200 гривень», – розповів керівник Miromax Анатолій Базильчук.

Як працює технологія Samsung Onyx

Miromax матиме п’ять залів і площу 2300 м², відкрити його планують у вересні 2020 року (із підвищеними заходами безпеки через коронавірус). Зараз там тривають ремонті роботи.


 ТРЦ «Аладдін» розташований поруч зі станцією метро «Позняки», на вулиці Гришка. У 2019 році його придбала компанія UCPIH Ltd, що входить у групу компаній Dragon Capital.