З 1 по 2 вересня у Києві пройде Fashion Tech Summit за участю представників світових компаній, що працюють у сфері моди та технологій. Під час саміту відбудеться конкурс стартапів, що працюють на межі цих індустрій.

У межах події виступлять близько 50 спікерів із презентацією успішних бізнес-кейсів, що об'єднують креативні ідеї та технології. Серед спікерів – представники Snapchat, Pinterest, 500 Startups, McKinsey & Company, Стенфордського університету, IDEO.

Крім того, на саміті презентують свої проекти українські компанії, зокрема Banda Agency, Petcube, Concepter. Виступатимуть також блогерки та digital-інфлюенсерки – Діана Глостер, Аліна Френдій, Маша Тимошенко, Марія Гребенюк, Дар'я Майстренко, Святослава Бойко, Олександра Литвин, Саша Заєць.

«Майбутнє модної індустрії – в її технологічному прогресі та можливості користуватися новими технологіями, які з'являються з неймовірною швидкістю. Наша мета з Fashion Tech Summit – дати максимум знань нашим клієнтам від справжніх експертів галузі, які прилетять з Європи і Кремнієвої долини, щоб поділитися своїм досвідом», – каже одна із організаторок заходу Дар'я Шаповалова.

На думку співзасновниці Наталії Моденової, саміт має розсунути межі сприйняття модної індустрії та представити інноваційні бізнес-моделі на прикладі зарубіжних компаній і найкращих українських кейсів.

Переможець конкурсу стартапів отримає професійний менторинг і грошовий приз на розробку проекту.

«Конкурс стартапів в рамках Fashion Tech Summit допоможе нам посилити процес формування середовища нових креативних підприємців», – вважає Моденова.

Деталі участі

Коли

1-2 вересня

Де

КВЦ Парковий

квитки

від 750 грн

Фото надані організаторами Fashion Tech Summit