Google Україна запустила безоплатний освітній проєкт «Зростайте з Google: програма для малих бізнесів». Навчання триватиме вісім тижнів, за його результатами команда обере 100 учасників, які зможуть отримати менторську підтримку й приватні консультації від експертів щодо розвитку власного бізнесу.

Онлайн-програму створили у співпраці зі студією онлайн-освіти EdEra для власників малих бізнесів і їхніх команд, які прагнуть збільшити прибуток шляхом розвитку та масштабування. Перший модуль уже можна переглянути, для цього потрібно зареєструватися за посиланням

Що передбачає формат програми?

 8 тижнів (модулів) навчання на теми побудови стратегії, фінансів, продажів, маркетингу, аналізу ринку та юридичних нюансів. 

 Щотижнева публікація нового модулю за схемою 1 модуль – 1 тиждень.

 Онлайн-зустрічі з експертами: воркшопи, сесії запитань і відповідей.

 Менторські сесії та сертифікати про проходження програми для найактивніших учасників. 

Знаннями в межах програми ділитимуться українські підприємці, які побудували бізнес із нуля, й експерти в різних сферах: від HR до інвестицій. Так, про масштабування бізнесу розповість Каріна Дубініна, власниця мережі бʼюті-салонів Backstage та засновниця Saint Louis Beauty Arts Academy. А про аналіз ринку та продукту розкаже Євгенія Лисенко, співзасновниця брендів Crumb і Beficus. 

Кому варто податися на програму?

 Підприємцям, які працюють на себе й не мають штатних працівників, але прагнуть вийти на новий рівень і заробляти більше.

 Підприємцям із невеликою командою, які хочуть делегувати дрібні процеси й сфокусуватися на масштабуванні та стрімкому збільшенні прибутку.

 Людям, які поки тільки мають ідею власного бізнесу, але не наважуються запустити його.

Дізнатися більше про програму від Google

   

матеріал підготовлено за підтримки Google