Усе, що стосується купівлі чи оренди квартири, здається марудним процесом, який вимагає багато часу й зусиль. Щоби полегшити життя клієнтам у квартирному питанні, KAN Development створили KAN Market – сервіс з управління нерухомістю, де можна придбати або орендувати сучасну квартиру з розширеною інфраструктурою без комісії й за короткий термін.

The Village Україна разом із KAN Market і його клієнтами пояснюють, як працює сервіс і як він полегшує життя тим, хто хоче знайти нову оселю в Києві.

Надійно та без бюрократії:

Надійно та без бюрократії:

навіщо створили KAN Market

З початку вторгнення KAN Development отримували численні запити на оренду та купівлю квартир від людей, які готові були заїжджати вже зараз. Проте вільних побудованих квартир у чергах уже не було. Водночас зверталися люди, які хотіли збільшити площу своєї квартири або здати її в оренду через переїзд. У всіх різні запити та життєві ситуації: комусь потрібна оселя без меблів, хтось не може повернутися до країни, тож йому потрібен надійний сервіс нерухомості, через який він міг би здати свою квартиру в оренду.

KAN Development подумали, що треба щось змінювати й дати клієнтам той сервіс, який актуальний і потрібний прямо зараз. Так вирішили перезапустити сервіс KAN Market, який вирішує всі ці потреби – через нього можна здати та продати свою квартиру або орендувати й купити. Усе необхідне в одному місці без бюрократичних процесів і додаткової плати рієлтору.

Нам довіряють власники квартир, оскільки вже інвестували разом із KAN і залишилися задоволені. Вони на власному досвіді впевнились у нашій професійній роботі, тому передають нам подальше управління своєю нерухомістю без вагань та економлять свій час. Нам довіряють нові клієнти, тому що ми даємо якісний результат і цінуємо свою репутацію.

Для тих, хто готовий інвестувати зараз, дуже важливі надійність, законність і підбір оптимальних рішень. Наш сервіс допомагає одночасно тим, хто хоче терміново реалізувати свою нерухомість, і тим, хто хоче інвестувати за оптимальною ціною. Ми хочемо допомогти нашим клієнтам, тому створили сервіс, якому немає аналогів на ринку України – KAN Market»,

– кажуть у KAN Development.

На які комплекси поширюється робота сервісу

KAN Market допомагають купити чи орендувати квартиру в закритих житлових комплексах комфорт- і бізнес-класу:

  • ЖК «Файна Таун» – вулиця Салютна, 2 (станція метро «Нивки»)
  • ЖК «Республіка» – вулиця Велика Окружна дорога, 1 (Автостанція «Теремки»)
  • ЖК «Тетріс Холл» – вулиця Ділова, ½ (Печерський район, станція метро «Олімпійська»)
  • UNIT.Home – вулиця Сім'ї Хохлових, 8 (житлова частина першого інноваційного парку України UNIT.City, Шевченківський район)

Які переваги надає KAN Market

Які переваги надає KAN Market

Квартири з унікальною інфраструктурою за принципом нульового кілометра

Квартири від KAN Development вирізняє сучасний дизайн, продуманість деталей та унікальна інфраструктура. Наприклад, у «Файна Тауні» є власний пляжний комплекс, у «Республіці» – у пішій доступності найбільший торговельний центр Західної Європи, у «Тетріс Холлі» є басейн на даху, власний спортзал і паті-рум, а UNIT.Home є серцем інновацій на території UNIT.City.

Дмитро Янчук

придбав квартиру в ЖК «Республіка»

Під час пошуку квартири ми з дружиною звертали увагу на кілька речей: по-перше, на висотність забудов у ЖК – тому що хочеться жити серед будинків, які не тиснуть на голову – по-друге, на доглянутість прилеглих територій до будинку та власні відчуття поза квартирою – наскільки багато зелених насаджень, чи хочеться виходити у двір будинку тощо – і, звичайно, на інфраструктуру.

Архітектори-блогери в YouTube, як-от Юліан Чаплінський, а також мої подорожі країнами Європи підказували, що все потрібне має бути якнайближче до дому. Щоби було приємно перебувати як і у квартирі, так і поза нею, щоби доступ до під’їздів і прилеглих територій був максимально безбар’єрним. А також щоби можна було без проблем запаркувати автівку та не заважати пішоходам. Словом, шукали такий ЖК і квартиру, де жилося би комфортно та зручно. Поки що «Республіка» задовольняє всі наші потреби.

Олександр Міроненко

інвестував у квартири ЖК «Файна Таун»

Інвестиції в нерухомість не мають окуповуватися 50 років, максимум – 10–15. KAN має ціни вище ринкових, але покупці платять девелоперу не лише за квадратні метри. Тому, розглядаючи для інвестування «Файна Таун», ми звертали увагу на наявність розширеної інфраструктури, невисоку поверховість забудов та інші переваги.

Багаторічний досвід у реалізації нерухомості

KAN Development заснували, коли в Україні лише зароджувався професійний девелоперський бізнес. Уже понад 22 роки компанія створює знакові для Києва об’єкти та комфортне середовище для життя. Понад 25 тисяч мешканців придбали житло в забудовника.

Олександр Міроненко

Досвід не був для нас вирішальним чинником. Головне було те, що це відомий забудовник, який не має незавершених будівництв, не підводить інвесторів. Крім того, KAN інвестує великий бюджет у рекламу та маркетинг, отже, вкладає в довгострокове просування своїх ЖК. Я розумію, що завдяки цьому зможу вигідно перепродати придбані метри.

Безпека та якість під час продажу

KAN Market продає лише квартири від KAN Development, тому сервіс може гарантувати наявність усіх необхідних документів і дозволів.

Дмитро Янчук

Дійсно, прозорість документації та дозволів і попередній досвід забудовника – одна з вирішальних умов під час купівлі квартири. У випадку з KAN ми мали інформацію та приклади попередніх ЖК – «Комфорт Тауну» та «Файна Тауну». Відчувалося, що «Республіка» – це ще одна ітерація з точки зору продуманості деталей і якості ЖК, принаймні для нас. Також було безсумнівно зрозуміло, що з документацією та дозволами в KAN усе окей, а приклади вже добудованих комплексів підкріплювали впевненість, що компанія не заморозить будівництво. І, як показав час, навіть під час воєнного стану та всіх труднощів, які з’явилися після 24 лютого, KAN у випадку з «Республікою» продовжує будівництво та здає черги вчасно. Що, чесно зізнатись, у мене викликає захват.

Мінімізація бюрократичних процесів

Клієнтам не доведеться шукати нотаріуса, звертатися до державних установ, щоби перевірити документи, адже сервіс має штат професіоналів від юристів до бухгалтерів, які займаються винятково продажем квартир.

Дмитро Янчук

У нас був мінімум юридичних клопотів: усе взяли на себе дівчата та хлопці з KAN. Оскільки процес купівлі прозорий і відповідає чинному законодавству, потрібно було надати кілька довідок щодо отримання коштів, за які квартиру купуємо, й інших речей. У всьому цьому процесі нас підтримував відділ продажів, пояснювали, що треба, для чого й де ту чи іншу довідку або підтвердження можна отримати. Тому співпрацею з KAN у цьому питанні ми залишилися задоволені.

Швидкий процес реалізації

Сервіс KAN Market створили після постійних запитів клієнтів, які хотіли купити оселю в уже завершеному домі. Оскільки всі квартири девелопера зазвичай розпродані ще на ранньому етапі будівництва, компанія створила такий сервіс, що допомагає власникам готових квартир продати їх тим, хто не хоче чекати на наступні черги. Це win-win історія.

Дмитро Янчук

Паралельно з «Республікою» ми розглядали кілька інших ЖК. Але зазвичай вони відпадали або після першої екскурсії від відділу продажів, або на етапі уточнення документації та дозволів. З нашого досвіду процес пошуку й купівлі квартири разом із KAN Market тривав менш як місяць.

Олександр Міроненко

Ми довіряємо KAN і довіряємо KAN Market. Завдяки нульовим бюрократичним процесам і зручності сервісу (менеджери та нотаріуси в одному місці, які за нас усе зробили) процес купівлі відбувся дуже швидко: поки пили каву, купили дві квартири. Крім того, щоб обрати потрібну нерухомість, ми задавали параметри менеджеру з продажів, основним була ціна за квадратний метр, і він наполегливо підшукував варіанти. Тиждень-два – і їх знайшли.

Знання проєктів на 100%

Компанія KAN Development реалізує всі проєкти з нуля, а тому має інформацію про кожен етап будівництва. Менеджери сервісу знають усі деталі: від будівельних складових, благоустрою та планувань до екосистеми житлового комплексу.

Дмитро Янчук

О так, питань було багато. Нас цікавило дуже багато деталей, як і щодо квартири, так і щодо ЖК загалом: починаючи від шумоізоляції, яку робить забудовник, і завершуючи деталями прибудинкової території та планами щодо неї. І можу сказати без сумніву, фахівчиня сервісу Аліна відповіла на всі.

Відповіді були чесні, і навіть якщо щось було не до кінця відомо, наприклад, термін відкриття ТРЦ (на момент купівлі квартири він ще був закритий) – то це прямо комунікували. Така відкритість, прозорість процесу та підтримка співробітників KAN Market певною мірою «продала» нам «Республіку». Подібний підхід ми побачили далі в керівній компанії».

Матеріал підготовлено за підтримки