Українське агентство нерухомості The Capital перемогло в International Property Awards, воно стало найкращим агенством Європи в номінації «Агентство з 5–20 філіалами». Це міжнародна премія, де нагородами відзначають досягнення компаній з усього світу, які працюють у всіх секторах сфери нерухомості.

Міжнародне журі відзначило винятковий комплексний сервіс компанії The Capital, фахівці оцінювали знання мов, години роботи, фотографії офісу зовні й усередині, візитні картки, корпоративні брошури, письмові відгуки, зразки клієнтських угод.

На шляху до перемоги агентство шукало нові рішення для сфери нерухомості, досягало командних цілей, відкрило два філіали в Дубаї й Варшаві, розширило команду. Для компанії ця перемога є внеском у розбудову бренда України, про яку вони хочуть розказати якомога більшій кількості людей із різних куточків світу.

«Для команди це не просто ще одна перемога, а знак того, що, попри війну, The Capital, як і сама Україна, може вистояти й пройти через складні часи, підкорити нові вершини й адаптуватися до змін», – кажуть у команді агентства.

Наступна мета The Capital – отримати титул кращого агентства світу.

«Ми змогли обійти тих, кому програли торік, – французів! Попри те, що нашим головним конкурентом була Іспанія, нам удалося перемогти й стати найкращими в Європі. Зараз ми сповнені сил для боротьби за звання найкращого агентства світу й готові виводити Україну на ще вищий рівень, тримати свій професійний фронт і боротися за нові титули. Наша перемога – це частина великої перемоги, яка чекає на Україну найближчим часом. Ми віримо в це!» – говорить Костянтин Писаренко, засновник агентства The Capital.

Раніше The Capital отримала титул найкращого агентства нерухомості України 2022–2023, пʼять зірок у категоріях Real Estate Agency 5–20 Offices Ukraine і Real Estate Website Ukraine, а також статус Award Winner у категорії Real Estate Agency Marketing Ukraine.

більше про послуги The Capital

The Capital – агентство преміальної нерухомості України з філіями у Варшаві й ОАЕ, яке пропонує європейський сервіс, персоналізований підхід і зберігає конфіденційність клієнтів. Перевагою компанії є чітке розуміння особливостей роботи з нерухомістю преміумкласу. Серед послуг The Capital – купівля, продаж, оренда квартири бізнес-класу або комерційного приміщення.


Матеріал підготовлено за підтримки The Capital