Компанія Perekhid Outdoor допомагає українському бізнесу, який підтримує армію, зекономити на рекламі. У липні вони запустили ініціативу «Ти підтримуєш ЗСУ, а ми  твій бізнес». У її межах підприємцям запропонували орендувати рекламні борди компанії в різних містах України всього за одну гривню. Завдяки ініціативі вже вдалося зекономити понад три мільйони гривень, які бізнеси зможуть використати для свого розвитку або додатково пожертвувати на ЗСУ.

Понад 100 компаній із різних галузей уже розмістили свою рекламу в Києві, Львові, Житомирі, Сумах, Черкасах і Кропивницькому. Проте Perekhid Outdoor хочуть і надалі підтримувати патріотично налаштовані бізнеси, тому продовжують проєкт до кінця 2022 року.

«У ці надскладні часи вся країна намагається допомагати нашій державі, а бізнеси, попри скорочення обігу та відсутність бюджетів на просування, продовжують донатити на потреби ЗСУ. Тож Perekhid Outdoor виступив з ініціативою сприяння компаніям, які підтримують ЗСУ або планують зробити це найближчим часом. Віримо, що спільними зусиллями ми допоможемо нашій армії якнайшвидше перемогти ворога!» — говорить Андрій Безпалий, керівний директор Perekhid Outdoor.

Щоб розмістити свої матеріали на бордах оператора зовнішньої реклами, можна написати на електронну адресу [email protected] або зателефонувати за номером +38 (044) 594-93-50.

Більше про Perekhid Outdoor

Матеріал підготовлено за підтримки Perekhid Outdoor