Альфа-Банк Україна презентував весняне оновлення єдиного цифрового банку Sense SuperApp. Серед нових можливостей – керування підписками, оформлення цифрової кредитної картки RED, підключення послуг Київстар, оплата штрафів і можливість спільної оплати.

Керування підписками

Усі підписки, сервіси, ґаджети, які зберегли токен (безпечний цифровий аналог для онлайн-оплати – ред.) вашої картки, можна подивитися в Sense в розділі «Керування». А в розділах «Керування підписками» або «Керування пристроями» можна одним свайпом видалити непотрібні та забуті токени.

Цифрова кредитна картка RED

Клієнти банку можуть оформити кредитну картку з попередньо ухваленим кредитним лімітом за кілька хвилин у Sense SuperApp. Для цього потрібно увійти в застосунок і натиснути на рекламний банер у розділі «Продукти» або на «+» у розділі «Мої картки». Далі необхідно активувати та додати цифрову кредитку RED в Apple Pay або Google Pay.

Користувачі, які вже приєднали Київстар до свого Sense або зроблять це перед оформленням картки, отримають покращений підвищений ліміт.

Підключення послуг Київстар

У новій версії Sense базові послуги за номером можна підключати й відключати за допомогою декількох натискань. Для цього треба обрати ярлик Київстар на «Робочому столі» або в «Продуктах». Це дозволить керувати функціями номера та проводити оплату.

Грошові збори та розділення рахунку

Зібрати гроші на спільні плани, оплатити компанією чек у кафе, контролювати статус збору грошей також можна в Sense SuperApp. Для проведення переказу достатньо поділитися посиланням на свій рахунок або просканувати QR-код. Для цього потрібно:

  • зайти в меню «Історія/Витрати» або «Деталі операції» чи вибрати свою картку в «Продуктах»
  • обрати опцію «Зібрати гроші»
  • вказати суму та кількість учасників
  • просканувати згенерований QR-код на місці або надіслати запит учасникам збору будь-яким зручним способом

А під час переведення учасники збору можуть обрати собі кумедну аватарку.

Швидка сплата штрафів за порушення ПДР

Для сплати штрафу потрібно зайти в розділ «Переказ/Платіж» на вкладку «Платежі», вибрати «Штрафи ПДР» і ввести номер авто та дані техпаспорта. Надалі Sense SuperApp буде автоматично контролювати штрафи за порушення ПДР. Якщо такий з’явиться, клієнт одразу одержить повідомлення з посиланням на платіж.

Більше про Sense SuperApp


Матеріал підготовлено за підтримки Альфа-Банк Україна