Київстар та Radar Tech проведуть хакатон Idea Garage на території Unit City. Мета хакатону – знайти та випробувати нові ідеї для телеком-галузі, кажуть організатори.

На Idea Garage можна прийти з власною ідеєю, знайти учасників для своєї команди, допрацювати з ними ідею, представити її та отримати зворотній зв’язок від знавців галузі телекому щодо якості проекту.

Ідеї шукатимуть у таких сферах:

 ІНТЕРНЕТ РЕЧЕЙ (розумне місто, розумний дім, інновації для роздрібної торгівлі, «діджиталізація» бізнесу, управління офісом);
 ENGAGEMENT-ПЛАТФОРМИ (інструменти лояльності, месенджери та доповнення для них);
 ВЗАЄМОДІЯ З КЛІЄНТАМИ (автоматизація та віртуалізація послуг для користувачів, корпоративний магазин, залучення клієнтів через різні канали, продукти digital-маркетингу, мобільна реклама);
 ФІНАНСОВІ РІШЕННЯ (цифровий гаманець, платежі, Вig Data);
 НОВІ ПРОДУКТИ (медіа та розваги, контент для різних каналів, роумінг та дзвінки, мобільна безпека та anti-fraud, підготовка до LTE та MNP).

Організатори запрошують до участі у хакатоні тих, хто має інноваційні ідеї для бізнесу, проте поки не має ресурсів для їх розвитку, і тих, хто вже має сформовані команди стартапів, що хочуть стати резидентами Телеком-акселератора 2.0.

У фіналі Idea Garage найкращу з презентованих ідей нагородять навчанням у преакселераційній програмі Телеком-акселератора 2.0 Radar Tech за підтримки Київстар. А це — 7 днів теорії та практики від українських і міжнародних експертів телеком- та стартап-галузі. А також — шанс пройти повну тримісячну акселераційну програму, минаючи етап півфінального відбору до проекту.

Для того, щоб стати учасником Idea Garage, необхідно заповнити реєстраційну форму.

Де: вулиця Дорогожицька,1, Unit.core
Коли: вівторок, 13 червня, 10:00
Facebook
РЕЄСТРАЦІЙНА ФОРМА


Матеріал підготовлено за підтримки «Київстар».